Betevé informuje, že Gavi nemusí predĺžiť zmluvu s Barcelonou v tom prípade, ak Katalánci nakoniec dokážu podpísať Bernarda Silvu. 18-ročný mladík preto bude čakať do konca prestupového obdobia, kým bude všetko jasné.

Betevé uvádza, že predĺženie zmluvy medzi Barcelonou a Gavim uviazlo na mŕtvom bode. Mladík včera oslávil 18. narodeniny a viaceré médiá informovali, že s klubom predĺži zmluvu na dlhšie obdobie. Novinár Marc Marbà v programe La Porteria, ktorý vysiela televízia Betevé uviedol, že záložník ešte v júni informoval Barcelonu o tom, že ak sa Bernardo Silva presťahuje na Camp Nou, v tom prípade nepredĺži zmluvu.

Televízia ďalej uviedla, že Gavi má na stole viacero ponúk, ale tie nenaplnili jeho očakávania. Barcelona následne informovala, že cieľom je podpísať zmluvu s hráčom vtedy, keď dovŕši vek 18. rokov. To sa stalo, ale žiadne nové informácie sa neobjavili. S prijatím konečného rozhodnutia však môže Gavi počkať do konca letného prestupového obdobia, kým sa neuzavrie záležitosť týkajúca sa Bernarda Silvu. Do konca augusta sa v prípade Gaviho predĺženia zmluvy zrejme nič nové neobjaví.

Správy Betevé sú však na hranici senzácie, takže k tomu je potrebné pristupovať s nadhľadom. Skôr je pravdepodobné, že podpis novej zmluvy odloží finančné fair play, ktoré musí Barcelona splniť. Na druhej strane je pravda, že príchod Portugalčana na Camp Nou by Gavimu ukrojil z hracieho času.

zdroj: Beteve, La Porteria
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

15 komentáre
2022-08-06 14:12:51
Bernarda mam fakt rad, ospevujem ho tu nonstop.
Avsak na ukor Gaviho? Nie, dakujem. Ten chlapec sice este neni ani zdaleka na urovni Bernarda ale ukazal potencial, a ze neskutocny. V buducnosti moze byt este lepsi ako Bernardo je teraz. Nemozeme mysliet len na pritomnost.
2022-08-06 14:16:42
na úkor Gaviho ?! Budúcnosti klubu?! Ako nie. Toto vážne nie !