Dani Alves sa dnes vracia na Camp Nou, tentoraz ako rival FC Barcelona. Brazílčan sa pripojil k tímu Pumas a teraz sa s ním môžu rozlúčiť culés, ktorí na to doposiaľ nemali príležitosť. Obranca pri príležitosti dnešného zápasu poskytol rozhovor pre klubové médiá.

"Je to iný pocit, ale zároveň výnimočný. Mám ďalšiu šancu byť tu opäť so svojimi ľuďmi a zdieľať tento deň s culés. Pokúsime sa zabaviť, pretože je to úžasný deň. Je to sviatok culés, takže ako culé som nemohol chýbať."

"Teší ma to, pretože máme jedinečnú a krásnu históriu, v ktorej sme prežili výnimočné veci. Nielenže sa vrátim, budem sa môcť rozlúčiť, pocítiť sympatie ľudí. Bohužiaľ som to nemohol urobiť v priebehu sezóny, ale teraz to bude ešte výnimočnejšie. Z možnosti návratu mi naskakuje husia koža. Nesmierne milujem tento klub, navždy mu budem vďačný. Je mi cťou, že sa môžem vrátiť. Viete, čo si myslím o Barcelone a jej farbách."

"Nevedel som, ako dlho bude trvať tento sen, ale už je koniec. Teraz to bude iné, toto dobrodružstvo ukončím v inom drese, ale so srdcom a dušou farieb Blaugranas. Nikdy neprestanem byť culé."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-08-07 12:43:43
Dani legenda, ďakujeme. Dúfam že bude mať poriadnu rozlúčku, zaslúži si to.
jirkam Premium
2022-08-07 12:46:18
Škoda, ze to není na žádné tv