Dani Alves sa dnes vracia na Camp Nou, aby sa rozlúčil s fanúšikmi. V súvislosti s tým publikoval na Twitteri list všetkým fanúšikom FC Barcelona.

"Ahoj culés,

Toto je výnimočný deň pre všetkých barcelonistas, a ja, ako jeden z vás, som nemohol chýbať. Všetko, čo sme tu prežili, ma naučilo, že nezáleží na tom, kde sa nachádzate a koľkokrát sa vrátite: raz culé, navždy culé.

Prvýkrát, keď som odišiel, som sa snažil vrátiť a podarilo sa mi to a opäť som odišiel. Ale osud mi doprial ešte raz sa vrátiť. No nechcem sa s vami rozlúčiť. Chcem vás opäť vidieť, opäť vás objať, zdieľať s vami ešte jednu výnimočnú chvíľu.

Neviem, či ste si to uvedomili, ale život mi vždy umožní vrátiť sa, pretože dobré deti sa vždy vracajú domov, aby sa pozdravili, nikdy, aby sa rozlúčili. Rozlúčky nikdy neboli mojou silnou stránkou, pretože neverím, že sa niekedy rozídeme.

Spája nás duša a krv, ktorá mi prúdi v žilách a ktoré nie je červená, ale blaugrana. Zakaždým, keď sa vrátim, moje srdce bije ako po prvýkrát, vždy mi stiahne žalúdok a spomienky stoja za to, aby som si ich zapamätal.

Naučil som sa aj to, že všetko pominie a každú históriu je treba oceniť... takže so olé le, olá lá, ser del Barça es lo mejor que ha [nie je nič lepšie ako fandiť Barcelone; pozn. red.]. Bláznivý culé, ktorý vás nikdy neprestane milovať, bude tu navždy.

¡¡Ass: Goodcrazy!!"

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-08-07 19:16:45
....ale život mi vždy umožní vrátiť sa, pretože dobré deti sa vždy vracajú domov, aby sa pozdravili, nikdy, aby sa rozlúčili... krásne slová do života pre každého, vďaka Dani ??
2022-08-07 19:25:05
?❤️??