FC Barcelona už netlačí na príchod nových hráčov. V prvom rade sa musí sústrediť na zaregistrovanie tých hráčov, ktorých počas leta podpísala. Priority sú teda zrejmé.

Hráči, ktorí sú už v kádri, musia byť zaregistrovaní, aby boli trénerovi k dispozícii už na prvý zápas novej ligovej sezóny proti Rayo Vallecano. Klub samozrejme nezabudol na Marcosa Alonsa a Bernarda Silvu, ale tí musia byť trpezliví.

Pre Barcelonu je podstatné, aby hráči, ktorých už kúpili, aj hrávali, keďže mzdu už poberajú. A zároveň musia robiť rozdiel na ihrisku už od prvého hracieho dňa. Na to, aby sa tak stalo, vedenie Blaugranas si musí urobiť svoju domácu úlohu. Teoreticky by na to mala posťažovať 4 finančná páka a úprava platu v prípade dvojice kapitánov. Ako Sergio Busquets, tak aj Gerard Piqué sú opäť pripravení podať klubu pomocnú ruku.

Faktom je, že výkop zápasu proti Rayo Vallecano sa blíži a problém stále nie je vyriešený. Hoci v klube panuje pokoj, nie je prekvapením, že fanúšikovia sú nervóznejší. Klub v každom prípade verí, že stihne zaregistrovať všetkých hráčov včas. Opak by znamenal krízu na Camp Nou.

Kým sa táto situácia nevyrieši, Barcelona sa nebude angažovať na prestupovom trhu. Má záujem ešte o Alonsa a Silvu, no tí musia čakať. Obranca Chelsea vie, že všetky strany sú na jeho odchode na Camp Nou dohodnuté, čaká len na vyriešenie registrácií. V prípade záložníka Manchestru City to vyzerá tak, že rokovania napredujú pozitívne.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-08-12 00:54:54
No nevím. Silva za 80 a Alonso (namísto Balde) mi přijde jako luxus, co si nemůžeme dovolit.