FC Barcelona štartuje ligovú sezónu 2022/2023 domácim zápasom proti Rayo Vallecano na Camp Nou. Kto sa objaví v základnej zostave Blaugranas?

Je zrejmé, že Xavi Hernández staví na to najsilnejšie, čo má aktuálne k dispozícii, takže zostava na Rayo je viac-menej známa. V bránke uvidíme Marc-André ter Stegena a v obrane sa objavia Ronald Araujo, Éric García, Andreas Christensen a Jordi Alba. Mundo Deportivo si však myslí, že na pravej strane obrany uvidíme Sergiho Roberta a Araujo v obrane nahradí Christensena. V zálohe by mal hrať Sergio Busquets, Gavi a Pedri. V útoku sa prekvapenie konať nebude, keďže uvidíme tridente v zložení Dembélé, Lewandowski, Raphinha.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Barcelona (4-3-3): Marc-Andre Ter Stegen; Ronald Araujo, Jules Kounde, Eric Garcia, Jordi Alba; Gavi, Busquets, Pedri; Ousmane Dembele, Robert Lewandowski, Raphinha

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Stole Dimitrievski; Ivan Balliu, Florian Lejeune, Alejandro Catena, Fran Garcia; Oscar Valentin, Pathe Ciss; Isi Palazon, Oscar Trejo, Alvaro Garcia; Falcao.

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Mundo Deportivo

zdroj: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com
foto: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com

Diskusia

10 komentáre
2022-08-13 10:44:00
Marca asi ani nevie kto je registrovaný pre La Ligu a kto nie je. Ináč podľa mňa Pique bude v zaklade
2022-08-13 10:51:21
Ja keď vidím Roberta na akejkoľvek pozícii a dokonca v základnej zostave, tak mi je zle ?
On by mal byť max striedajúci hráč