Stopér FC Barcelona poskytol krátky rozhovor pre klubové médiá po remíze s Rayo Vallecano. Dán ubezpečil, že je šťastný zo svojho debutu v drese Blaugranas, ale priznal, že mužstvo musí naplniť očakávania.

Debut

"Mám radosť, že som začal sezónu, ale získali sme len jeden bod. Myslím si, že s tak kvalitným kádrom by sme mali v takom zápase získať tri body. Z tohto dôvodu nie som spokojný, ale samozrejme, že pred zápasom som bol veľmi šťastný. Teraz musíme pracovať na najbližšom zápase a počúvať trénera. Fanúšikovia v nás musia veriť. Odkaz pre mužstvo musí byť optimistický. Je to len prvý zápas. Som veľmi šťastný, ale zároveň musíme naplniť očakávania. Urobili sme všetko pre výhru. Vieme, že sme neodohrali najlepší zápas. Musíme zlepšiť určité detaily."

Adaptácia

"Hra v Španielsku je o niečo iná. Štýl je iný. Viem, čo mám na ihrisku robiť. Tréner má veľmi jasno v tom, čo očakáva. Potrebujem ešte trochu času, aby som si zvykol. V našom podaní to nebol zlý zápas, ale ani dobrý. V defenzíve sme hrali dobre. Musíme pracovať na detailoch."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-08-14 00:02:16
Stačí jedna věc vypíchnout FDJ je stále uplně jinde jak Gavi ;).
2022-08-14 00:11:54
1 zápas rozohrajú sa a budeme vyhrávať ,ideme si pre titul ! Fati Leva Aubameyang by mali hrať pokope .