Poliak sa pripojil k Barcelone približne pred mesiacom, no tréningy FC Barcelona na neho urobili dojem. Je však takmer tradíciou, že ak nejaký hráč odíde z Barcelony, skôr či neskôr vysmeje kondičné tréningy na Camp Nou. Panuje všeobecný názor o tom, že Barcelona netrénuje dostatočne tvrdo a kondičná časť tréningov nie je na úrovni veľkých európskych klubov.

Preto je zaujímavé, že v prípade Roberta Lewandowskeho je to práve naopak. Poľský útočník prestúpil do metropoly Katalánska z klubu, ktorý je známy svojou kondičnou prípravou, no predsa bol prekvapený týmto aspektom tréningu v Barcelone. Lewy to priznal ľuďom zo svojho okolia a tiež poľským novinárom: "Som unavenejší, než som očakával," povedal s úsmevom, ktorý ho sprevádza od príchodu na Camp Nou.

Ak si tento postoj zachová aj naďalej, niet pochýb o tom, že bude top prestupom. Na druhej strane je pravdou, že mužstvu v uplynulej sezóne niekedy dochádzal dych v koncovke zápasov, no je veľmi pozitívne, že trénerský štáb vie ako to napraviť, takže už v tejto sezóne by sme mali vidieť zlepšenie.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
Marco01 Premium
2022-08-15 07:53:09
Zeby konecne odzvonilo iba bagu a Valverdeho - kondicnej priprave som nikdy neprikladal velky vyznam ? Bolo by nacase
2022-08-15 08:46:19
No on aj vsetci ostatni su o rok starsi.....