Robert Lewandowski po príchode do Barcelony poskytol rozhovor pre La Ligu, v ktorom hovoril o dôvodoch prestupu do katalánskeho klubu, ako aj o svojich očakávaniach do novej sezóny.

"Keď som dostal prvú informáciu o tom, že Barcelona má záujem podpísať ma do klubu, od začiatku som vedel, že toto je ideálny moment pre mňa a pre klub."

"Nechcel som hrať v tej istej lige po celý život. V Bundeslige bolo všetko v poriadku, cítil som sa tam veľmi dobre, no vedel som, že je ten správny čas na odchod, prestup do La Ligy a urobiť ďalší krok v mojej kariére. Bol to pre mňa perfektný moment a zároveň obrovská výzva, ale som na to pripravený. Mne to postačovalo. Vždy som sníval o hre v La Lige, a teraz som tu v Barcelone, takže som veľmi šťastný, že tu môžem byť."

"Nevieme sa dočkať novej sezóny, bude pre nás určite vzrušujúca. Dúfame, že to bude ročník, po skončení ktorého budú fanúšikovia spokojní. Myslím si, že Barcelona bola pridlho bez trofeje a myslím si, že je to dokonalý moment na zisk nejakého titulu a som presvedčený, že to tak bude."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-08-16 22:25:22
No načase, aby si začal nabíjať ostré.