Predstavitelia Červených diablov stiahli svoju ponuku za Frenkieho de Jonga. Manchester United má naďalej záujem o holandského záložníka, ale potrebuje krátku pauzu pred poslednou ofenzívou v koncovke letného prestupového obdobia.

Holandský The Telegraaf uviedol, že anglický klub stiahol svoju ponuku za stredopoliara a chce začať rokovať opäť od nuly. Predtým sa mu však nepodarilo vyrokovať vôbec nič. United sú napriek tomu presvedčení, že dokážu presvedčiť De Jonga k prestupu. To je v každom prípade veľmi otázne, nakoľko záložník dal neraz najavo, že aj v prípade, ak by z Camp Nou napokon skutočne odišiel, na Old Trafford by určite neprestúpil. Dáva totiž prednosť Chelsea.

Denník však píše, že United majú stále šancu, no predstavitelia klubu sa domnievajú, že najlepšie bude, ak rokovania začnú opäť od nuly. Manchester United sa o kúpu Frenkieho de Jonga snaží celé leto. Zatiaľ sa dohodli s katalánskym klubom na podmienkach transferu a sume na úrovni 85 miliónov eur.

V každom prípade je pravdepodobné, že United prehodnotia aj túto ponuku pre Barcelonu samotnú. Už teraz je zrejmé, že podmienky pre hráča musia byť vylepšené. De Jong musí zarábať viac ako na Camp Nou, aby začal vôbec zvažovať transfer. To však môže zapríčiniť, že Angličania budú nútení znížiť celkovú sumu vyplatenú pre katalánsky klub. V súčasnosti je stav taký, že De Jong odoláva tlaku Barcelony a naďalej chce zostať v klube bez zníženia mzdy.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
8JK8 Premium
2022-08-17 08:10:30
Barcelona: za chrbtom klubu sa dohodnú s hráčom na prestupe a potom jednajú s klubom
United: za chrbtom hráča sa dohodnú s klubom na prestupe a potom jednajú s hráčom
Len malé rozdiely no rozdielne výsledky...
2022-08-17 08:13:42
Jj pre Man U pracuju muzi v ciernom vymazu vsetkym zucastnenym pamat a zacnu od 0? po tom co hrqju by muzi v ciernom mali vymazat aj pamat vsetkym fanusikom po prvych dvoch kolach. ?