Frenkie de Jong je už niekoľko týždňov spájaný s odchodom z Camp Nou. Barcelona ho chce predať z finančných dôvodov, hoci Joan Laporta neustále ubezpečuje, že chce, aby Holanďan zostal v Barcelone.

Už nejaký čas sa hovorí o tom, že Barcelona chce Frenkieho predať alebo ho aspoň donútiť výrazne si znížiť plat. Celú situáciu komentoval aj Gary Lineker, ktorý počas kariéry zažil aj horšie momenty.

"Frenkie je mladý a talentovaný futbalista a pre neho je dôležité to, aby neodišiel tam, kam nechce. Hrá svojimi kartami. Chápem, ako sa cíti. Správajú sa k nemu, ako by bol kus mäsa vzhľadom na okolnosti, ktoré nemajú nič spoločné s jeho vôľou. Bude musieť byť silný. Je to veľmi zvláštne. Zdá sa, že Barcelona ho chce, ale bude ho musieť predať. Škoda, ak sa to celé skončí takto," povedal Angličan.

"Myslím si, že Barcelone sa možno podarí dostať sa z ťažkostí. Priviedla hráčov najvyššej úrovne. Real už v určitom momente nebude mať najlepších hráčov. Modrić, Benzema a Kroos majú viac ako 30 rokov. Barcelona stavila na možnosť, ktorá môže priniesť ovocie. Mala len dve možnosti. Nemusela urobiť nič a spoliehať sa na to, že peniaze prídu z predaja lístkov, ale vybrala sa inou cestou. Môže to vybuchnúť, ale dúfajme, že sa tak nestane," dodal.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-08-17 18:32:31
Gary má prostě Barcu rád. Jw to znát.
2022-08-17 19:20:10
Prosim kto este nevyjadril k situaciiv Barce, hlasne sa u sudruha zincicu