Francisco Trincão odišiel z Barcelony do Sportingu, aby opäť nabral sebavedomie. Na začiatku sezóny odohral už 2 zápasy a zdá sa, že má bližšie k tomu, prečo ho Barcelona kedysi kúpila.

Trincão opäť herne ožil a veľkú zásluhu na tom má tréner Ruben Amorim: "Pozná ho veľmi dobre z Bragy. Trincão vie, že teraz má isté miesto v základnej jedenástke a bude hrať tak, ako to má rád. A to aj vidíme, je to pravý krídelník, ale má schopnosť pohybovať sa pozdĺž celej ofenzívnej línie. Má skvelé schopnosti, potreboval len dôveru," vysvetlil novinár Sergio Andre pre denník O Jogo.

Trincão počas uplynulej soboty prihral spoluhráčom až 35 lôpt, z ktorých 5 prihrávok skončilo zakončením na bránu súpera a jedna prihrávka dokonca gólom. Sám krídelník priznáva, že teraz sa mu hrá lepšie: "Začínam si čoraz viac veriť v otázke úmyslov trénera. Som tu, aby som zo seba dal všetko pre Sporting vo všetkých zápasoch." 22-ročný krídelník len teraz začal sezónu, ale zdá sa, že sa mu môže dariť oveľa lepšie ako vo Wolverhamptone či Barcelone. Portugalský klub zaplatil za Trincãa 3 milióny eur teraz a po skončení ročného hosťovania má opciu na kúpu za 7 miliónov eur. Barcelona môže hráča odkúpiť približne za 20-25 miliónov eur.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-08-17 20:17:29
môžu si ho nechať a poslať nám ich pravého obrancu
2022-08-17 20:19:18
Nezdá sa mi, že by sme im ho nechali tak lacno za 3+7 mega. Veď dlho sme sa nevedeli dohodnúť a naposledy čo pamätám sa vravelo o odkupe pre Sporting za 3+15 mega.