Atlético Madrid získalo Antoine Griezmanna na dvojročné hosťovanie s tým, že ak hráč odohrá 50% zápasov (minimálne po 45 minút v každom stretnutí), v ktorých bude dostupný, Barcelone musí zaplatiť 40 miliónov eur. Zdá sa, že vedenie Los Colchoneros sa kúpe Francúza chcú vyhnúť.

Griezmann nastúpil aj v treťom ligovom zápase sezóny len ako striedajúci hráč. Na Mestalle strelil gól a rozhodol o zisku troch bodov pre svoj tím. Kým v uplynulej sezóne odohral minimálne 45 minút až v 81% zápasov, v ktorých bol trénerovi k dispozícii, v aktuálnom ročníku ho Diego Simeone využíva len ako náhradníka. Katalánsky denník Sport tvrdí, že Simeonemu to nariadilo vedenie klubu.

Samotný tréner Atlética však túto informáciu poprel na tlačovej konferencii po zápase proti Valencii: "Ak Griezmann reaguje na ihrisku tak ako to robí teraz, mať ho na trávniku je pre nás veľmi dôležité. Chápem, že je potrebné nasadiť ho vtedy, kedy to mužstvu najviac vyhovuj." Médiá v každom prípade píšu, že Atlético Madrid čaká v tejto sezóne mimoriadne nabitý kalendár a už čoskoro začne hrávať takmer každé tri dni, čo Simeoneho bude nútiť k tomu, aby Griezmanna nasadzoval do zápasov aj od začiatku a existuje vysoká šanca, že Barcelona nakoniec dostane svojich 40 miliónov eur.

zdroj: sport.es Relevo
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2022-08-31 15:29:00
Samozrejme ze ho nekúpia.... Ma neskutočný plat a v jeho veku a 40m.... Určite nie
2022-08-31 15:51:51
dúfam, že toto je posledný obchod s atleticom, s nimi už nikdy obchodovať v ničom