Ivan Rakitić poskytol po zápase Sevilly s Barcelonou krátky rozhovor pre Movistar+. Chorvát neskrýval sklamanie z nepríjemnej prehry, no zároveň poprosil fanúšikov o trpezlivosť.

Situácia mužstva

"Pevne stojíme za Julenom Lopeteguim, veľmi mu dôverujeme. Je to ťažké, ale pamätajme na to, čo sa nám pod jeho vedením podarilo dosiahnuť. Prosím fanúšikov o odpustenie vzhľadom na naše doterajšie výsledky a zároveň o trpezlivosť a dôveru. Spolu s trénerským štábom pracujeme na zlepšení našej situácie."

Priebeh zápasu

"Stretnutie sme začali vo veľmi dobrom rytme. Barcelona nevedela ako hrať a my sme si vytvorili 3-4 skvelé príležitosti. Ale bol to súper, kto nám nakoniec strelil gól, potom druhý a všetko sa skomplikovalo. Takto robí Barcelona rozdiel."

Robert Lewandowski

"Je to fantastický útočník, ktorý dokáže zmeniť priebeh zápasu, tak ako dnes."

Sklamanie

"Dali sme zo seba všetko, bojovali sme, ale zostali sme s prázdnymi rukami. Je to trochu nepochopiteľné. Vždy ideme vpred, vytvárame si situácie, ale práve to je problém, pretože ich nedokážeme zakončiť. V zápasoch proti takým súperom ako Barcelona, nemôžeme zahadzovať šance. Futbal je o strieľaní gólov, nie o tom, byť blízko k streleniu gólu."

Pocity

"Cítime hnev a úzkosť, ale bolo by to ešte horšie, ak by sme sa vôbec nedostávali do situácií. Vytvárali sme si ich, hrali sme v dobrom tempe, ale musíme premieňať naše šance. Dnes nám chýbalo tom, čo robila Barcelona - zasadiť úder a prevziať kontrolu nad zápasom."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-09-04 12:09:39
Múdry chlapec.
2022-09-04 18:26:35
Ja by som doplnil , ze dalsim polovicnym hracom sevily bol ako obycajne rozhodca lahoz, ktory dotlacil svoju uroven na dedinsku ligu. Napriklad som nerozumel okrem ineho, preco nebola odpiskana jasna jedenastka proti sevile, na oravej strane , prienik myslim lewa dvaja obrancovia pricom pravy obranca evidentne zrazil utocnika k zemi lavou rukou. To bola ucebnicova penalta. Var nevar, ten v pripade lahoza nefunguje