Barcelona kúpila poľského útočníka presne kvôli tomu, čo jeden z najlepších hrotových útočníkov sveta v drese Blaugranas predvádza. Lewy včera strelil hetrik a po zápase v rozhovore pre BarçaTV neskrýval spokojnosť.

"Od samého začiatku viem, že rýchla adaptácia je veľmi dôležitá, aby som bol pripravený na prvý zápas. Bez ohľadu na to, ako dlho som v Barcelone, pre mňa je najdôležitejšie to, aby som bol na správnom mieste a pomohol tímu strieľať góly, aby sme vyhrali zápas. Cítim sa veľmi dobre. Moji spoluhráči mi veľmi pomohli nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Som veľmi šťastný, že som tu. Uvidíme, ako budeme hrať, čo budeme robiť. Musíme to zachovať."

"Musíme byť naďalej koncentrovaní. Sú to veľmi dôležité týždne, hráme každé tri dni. Sezóna je dlhá. Nemôžeme myslieť na to, čo sme už urobili, len na to, čo nás čaká. Hetrik? Je to niečo úžasné. Som hrdý. Nielen na seba, ale aj na spoluhráčov. Dnes sme hrali veľmi dobre."

"Moja manželka má dnes narodeniny, takže tieto góly a toto ocenenie [pre najlepšieho hráča zápasu; pozn. red.] sú pre ňu. Chcem je zaželať všetko najlepšie. Bola na štadióne, takže streliť tieto góly bolo rovnako úžasné, ako vidieť manželku na štadióne v deň jej narodenín. Veľa to pre mňa znamená."

"Sme pripravení čeliť Bayernu."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2022-09-08 11:50:57
S ním v zostave sme schopný čeliť akémukoľvek klubu. Superhráč.
2022-09-08 11:51:16
No nevím.. v útoku možná.. ale obrana není připravená čelit Bayernu, i včera to bylo trochu znát...