Kataláncov dnes večer čaká skúška ohňom. Zverenci Xaviho Hernándeza odohrajú náročný zápas Ligy Majstrov proti Bayernu Mníchov v Allianz Arena. V akej základnej zostave sa Blaugranas pokúsia uhrať proti Bayernu dobrý výsledok?

Zloženie základnej zostavy v prípade FC Barcelone je pomerne jasné. Na zostave sa zhodli prakticky všetky španielske denníky. Marca si však myslí, že na ľavej strane obrany si dnes zahrá Marcos Alonso. Ostatné denníky predpokladajú účasť Baldeho. V bránke sa objaví Ter Stegen, na pravej strane defenzívy Koundé a stopérsku dvojicu vytvorí Araujo s Garcíom. Niektoré médiá veria, že Christensen dostane prednosť pred Garcíom, no Katalánec si oddýchol ako v zápase proti Viktorke, tak aj proti Cádizu. Okrem toho je vo výbornej forme, takže ťažko očakávať, že ho Xavi posadí na lavičku. V prípade zálohy je to viacmenej zrejmé - Gavi, Busquets, Pedri. Prekvapenie by sa nemalo konať ani v ofenzíve, ktorú vytvoria Dembélé, Raphinha a na hrote Lewandowski.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com
foto: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com

Diskusia

8 komentáre
2022-09-13 11:44:40
Ja si nemyslím zeby hral základ Alonso uz skôr by hral Jordi ako on, ja by som skúsil dat do základu FDJ a Busiho na lavičku
2022-09-13 11:44:44
Je to dobry napad davat dam Busquetsa? Rýchlostne nema na Bayern.