Bayern dokázal poraziť Barcelonu 2:0 po tom, čo prežil prvý polčas. V zápase išlo o veľa a boli to nakoniec Nemci, ktorí dokázali svoje šance premeniť. Medzi najlepších hráčov na ihrisku patril aj Jamal Musiala, ktorý po výhre nad Blaugranas poskytol rozhovor pre UEFA.

"Boli sme hladní po víťazstve," povedal Musiala po stretnutí v Allianz Arena. "Niekedy potrebujete gól po rohovom kope, aby ste prelomili tlak. Potom sme mali momentum na našej strane a zvýšili na 2:0. Bol to však výborný súper, nič nám neuľahčil," povedal.

Musiala sa domnieva, že "tento zápas bol výnimočný. Každý chce vyhrať, mohli ste to vidieť dokonca aj na fanúšikoch. Všetci bol hladní. Všetci hráči snívajú o zápasoch ako tento. Fanúšikovia boli úžasní a zápas vzrušujúci počas celého priebehu," uviedol.

Robert Lewandowski odohral na jeho pomery priemerný zápas. Hoci sa dostával do skvelých príležitostí, ani jednu z nich nedokázal premeniť. Mladý obranca Bayernu ho v každom prípade podporil: "Počas zápasu sa to môže stať, mal svoje šance. Ale nevyšlo to, možno nabudúce sa mu bude dariť lepšie. Je to tak ako to je," uzavrel.

zdroj: bavarianfootballworks.com
foto: twitter/musiala

Diskusia

2 komentáre
AndreasGerardi Premium
2022-09-14 07:45:18
Hladní po víťazstve ? Ak tých 10 minút medzi 50 a 60 minútou , ok. Inak som si všimol len jedno hladné mužstvo ktoré zálohu Bayernu ktorá spolu hravá už 4 sezóny vygumovalo. A to sa bavíme o dvoch deťoch vo veku 18 a 19 rokov.
2022-09-14 12:48:16
Musiala asi hneď po zápase zabudol na to ze Barca im mala vymaľovať po polčase len so šťastím a Neuerom to ustáli na 0:0 podarilo sa im fakticky 10 mím 50-60 min inak Barca bola lepšia určite