Hráči Bayernu Mníchov sa po skončení zápasu proti Barcelone vyjadrili k samotnému zápasu.

Manuel Neuer

"Víťazstvo v Lige Majstrov po troch ligových remízach v rade? V zápasoch proti Interu a Barcelone sme mali viac priestoru. Určite sa musíme zlepšiť v zápasoch proti mužstvám, ktoré bránia hlboko, tak ako náš najbližší súper Ausburg. Lewandowski? Myslím si, že to pre neho bol výnimočný a emotívny večer. Poznáme jeho najsilnejšie stránky. Šťastie dnes nebolo na jeho strane, len na našej, rovnako ako pri jeho strele z voleja. V defenzíve sme odohrali dobrý zápas."

Leroy Sane

"Reakcia po striedaní? Nebol som nahnevaný na odchod z trávnika. Fľašu som odkopol preto, lebo som nebol spokojný so svojou hrou. Gól bol pekný, ale okrem toho som mal hrať lepšie."

León Goretzka

"Absencia v základnej jedenástke? Povedal som si, že o tom nebudem hovoriť, pretože ľudia by to mohli zle pochopiť. Nemal som žiadny problém s tým, že tréner ma neposlal do zápasu od začiatku. Nehral som viac ako 6 týždňov a preto je logické, že som nezačal v základe. Sabitzer odohral skvelý zápas. Špekulácie o atmosfére v šatni ma nerozptyľujú, všetko je v poriadku."

Lucas Hernández

"Pokutový kop po zákroku na Dembélého? Nevidel som situáciu, ale keďže rozhodca a VAR nenariadili penaltu, to znamená, že k faulu nedošlo. Môžete si hovoriť, čo chcete, ale výsledok hovorí sám za seba."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2022-09-14 13:10:53
Namyslenci trošku pokory by im neuškodilo, na Nou Campe to bude iny zapas
2022-09-14 13:32:00
Hernandez: Nevidel som situáciu, ale keďže rozhodca a VAR nenariadili penaltu, to znamená, že k faulu nedošlo.

To akože som na zápase, som stopér a nevidím čo sa deje v mojej 16? Ok :D Občas by mohli trocha rozmýšlať, kým zadrú dačo alibisticke :D