Tréner Bayernu Julian Nagelsmann po zápase proti Barcelone potvrdil, že jeho tím vyhral v Allianz Arena najmä vďaka efektivite.

Zápas

"V prvom polčase sme nedokázali hrať svoju hru. Súperovi sme nechávali priveľa miesta a museli sme sa spoliehať na zákroky Neuera. Barcelona mala veľa príležitostí, útočila na brejky. Ale v druhom polčase sme hrali lepšie, rýchlejšie. Lepšie sme bránili a v útoku sme strelili dva góly, ktoré nám dodali pokoj. Barcelona bola lepšia v prvom polčase, my v druhom, rozdiel spočíva v tom, že my sme boli efektívnejší a preto sme vyhrali."

Lewandowski

"Hral dobre, ale nestrelil gól, čo je pre nás pozitívne. Bolo vidieť, že je nebezpečný, predovšetkým v prvom polčase. V druhom sme ho bránili lepšie. Objal som ho. Nie je to však môj hráč, teraz sa na neho musíte opýtať Xaviho."

Mane

"Hrá na inej pozícii ako v Liverpoole a musí sa prispôsobiť. Je novou posilou a nepozná všetky automatizmy, aké musí robiť, ale podáva dobré výkony. Musí hľadať spoluhráčov z tímu, ale som presvedčený, že to bude lepšie."

Striedania

"Existovalo nebezpečenstvo kvôli žltej karte Sabitzera. Goretzka zahral veľmi dobre a myslím si, že rozhodnutie o striedaní bolo správne. Bolo by to náročné, ak by bol Sabitzer vylúčený."

Zranenia

"Nevime, čo je s Pavardom. Lucas mal svalové problémy."

Rozdiel v Lige Majstrov a Bundeslige

"Neexistuje žiadne vysvetlenie, v niektorých zápasoch strelíte góly a v iných nie. Závisí to od situácie."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbayern

Diskusia

4 komentáre
2022-09-14 13:12:29
Presne tak rozhodla efektivita.Skoda ale ako som včera napísal ono prídu také zápasy keď to začne padať z každej šance a budeme šťastnejší z výsledkov hra bola včera veľmi dobrá.
2022-09-14 13:22:18
Dufam že na nou camp to bude lepšia piesen :-)