K výhre nad Elche v pomere 3:0 sa vyjadril stopér FC Barcelona Ronald Araujo. Uruguajčan zdôraznil, že ide o veľmi dôležité tri body pred začiatkom reprezentačnej prestávky.

Podarilo sa vám vyhrať pred reprezentačnou prestávkou.

"Áno, dnes sme chceli vyhrať. Je to veľmi dôležité víťazstvo, aby sme naberali na sile a boli vysoko v tabuľke. Sme čoraz silnejší a myslím si, že je to na výsledku vidieť."

Tréner povedal, že dnes po utorku je potrebné vyhrať. Určite bolo pre vás dôležité opäť získať efektivitu...

"Áno, ako som povedal, dnešné víťazstvo bolo veľmi dôležité. Myslím si, že sme na správnej ceste. V zápase proti Rayo sme hrali dobre, ale bohužiaľ sa nám nepodarilo vyhrať. Máme dobré pocity. Teraz je čas na reprezentačnú prestávku."

Často sa hovorí, že v takýchto zápasoch je potrebné rýchlo načať súpera. Pomohla vám k tomu červená karta?

"Myslím si, že červená karta bola zjavná. Vedeli sme, že musíme byť trpezliví, pretože súper sa veľmi stiahne. Prehadzovali sme si loptu z jednej strany na druhú a vedeli sme, že skôr či neskôr padne gól. V zápase proti Rayo sme odrazu chceli hrať jeden na jedného. Keď budeme trpezliví na lopte, nakoniec nájdeme cestu ku gólu a budeme vyhrávať zápasy."

Na erb nie je dovolené stúpiť! Možno to máš až priveľmi vryté v hlave!

"Áno, veľmi rešpektujem klub a som mu veľmi vďačný. Keď sa mi to podarí, snažím sa vyhnúť tomu, aby som stúpil na erb, predovšetkým vzhľadom na rešpekt."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-09-17 20:16:56
No ten skok ponad erb trošku hrozil aj zranením. Ešte že to dobre dopadlo.
Marian Premium
2022-09-17 20:42:12
Dnešný zápas proti slabému súperovi v desiatich ukázal, že nie všetci lavičkoví hráči ale aj mnohí zo základu sú až príliš stratení.Bez Lewu by sme nemali veľa bodov.