Memphis Depay nie je spokojný so svojou pozíciou v prvom tíme FC Barcelona pod vedením Xaviho Hernándeza. Reprezentant Holandska by chcel hrať viac.

Pre Holanďana začiatok aktuálnej sezóny nie je úplne jednoduchý, pretože v hierarchii útočníkov Blaugranas sa nachádza ďaleko za Dembélém, Lewandowskim či Raphinhom. O miesto v zostave bojuje s Ferranom Torresom a Ansu Fatim, no zdá sa, že Xavi verí viac tejto dvojici Španielov.

Holanďan mal počas leta možnosť odísť z Camp Nou, ale nakoniec sa rozhodol zostať, hoci ponúk mal dostatok: "V posledných týždňoch som hral od začiatku len dvakrát. Bol som vystriedaný po 60 minútach, ale cítil som hlad, aby som hral viac. V posledných 25 minútach je viac miesta a vždy je šanca to využiť. Hral som menej ako zvyčajne a je to niečo, na čo nie som zvyknutý. V reprezentácii však viem, že budem hrať viac, takže som viac motivovaný a vďačný," uviedol Depay.

"Počas leta ma oslovilo viacero klubov. Pozrel som sa na možnosti a rozhodol som sa zostať v Barcelone. Milujem konkurenciu a neutekám pred ňou. Užívam sa pobyt v Barcelone," dodal útočník.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-09-20 15:22:34
nezlobte se na mě ,sice minule dal gól,který byl moc hezky provedený ,ale jinak ztrácel jeden míč za druhým a brzdil veškeré naše akce a hrál dost na sebe .A nebylo ten jen poslední zápas .Sice nám před rokem hodně pomohl ,ale pak výkonnostně hodně uvadl
2022-09-20 15:46:27
Sak si zahra pocas repre pauzy...