Pedri poskytol rozhovor pre katalánsky denník Sport, v ktorom hodnotil letné posily katalánskeho klubu. Záložník navyše priznal, že je nadšený zo spolupráce s Xavim.

Hector Bellerín

"Je to hráč, ktorý nám môže dať veľa. Je to klasický krajný obranca, akého sme ešte nemali."

Marcos Alonso

"Je to môj kamarát, ktorý má fantastické fyzické prednosti. Je to niečo šialené. Môže vniesť veľkú kvalitu."

Andreas Christensen

"Je to hráč, ktorý dokáže rozohrávať. Je veľmi dobrý vo vedení lopty. Je vysoký, takže nám môže pomôcť v hre vo vzduchu."

Franck Kessíe

"Je skutočná beštia. V strede poľa je šialený. Keď sa zrazí s hráčmi, odlietajú od neho na 3 metre. Už som povedal, že radšej nestojím po jeho boku. (smiech)"

Jules Koundé

"Videl som ho už v Seville. Hral veľmi dobre. Je to stopér, ktorý sa mi veľmi páčil. Všetci už vieme, čo dokáže a čo nám môže dať."

Robert Lewandowski

"Má čuch na góly a skúsenosti. Vyhráva nám takmer všetko. Môže nám pomôcť ako na ihrisku, tak aj mimo neho vďaka svojim radám."

Raphinha

"Je to futbalista, ktorý ma zaskočil. Vždy pracuje pre mužstvo. Neustále behá a snaží sa získavať loptu. Má kvalitu a strelu ako málokto."

Pablo Torre

"S Pablitom mám veľmi dobré vzťahy. Raz kolovalo video, na ktorom sme sa nepozdravili, ale ja som mu už v prvý deň napísal, že by bol pokojný a ak bude niečo potrebovať, tak som tu. Myslím si, že má veľkú kvalitu. Snáď nám bude môcť pomôcť."

Xavi Hernández

"Je šialené, že ho máme. Myslím si, že nám dáva veľmi veľa. Vie, ako chce hrať, chce futbal, ktorý som sledoval ako malý chlapec. Je luxus, že ho máme."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
airman Premium
2022-09-20 21:19:11
Xavi ?
2022-09-20 22:06:22
Najlepšia posila, aj keď síce nehrajúca, bol Xavi Hernandez. Je to futbalový génius, dole klobúk pred jeho futbalovým umom. Vďaka Bohu za neho!