Bývalý hráč FC Barcelona David Villa poskytol pre Cadena SER krátky rozhovor, v ktorom porozprával napríklad o svojej novej skúsenosti týkajúcej sa práce v televízii.

Xaviho Barcelona

"Vyzerá to dobre. Už v predchádzajúcej sezóne bolo vidieť pozitívne veci. Vďaka transferom je mužstvo silnejšie po niekoľkých rokoch, ktoré neboli pre Barcelonu dobré. Ako fanúšik si užívam hru Barcelony a dúfam, že to bude dobrá sezóna. Barcelona musí vždy bojovať o všetko bez ohľadu na to, aké mená sú v kádri."

Boj o ligový titul

"Počítať je potrebné aj s Atléticom. Chcel by som, aby bolo do konca trochu napätia. La Liga sa len začala a stále je o čo hrať. Bojovať bude viac tímov."

Robert Lewandowski

"Je to jeden z najlepších útočníkov posledných rokov. Adaptácia je vždy nevyhnutná, ale taký talent ako on by mohol hrať kdekoľvek. Má toľko talentu, kvality a skúseností, že sa mu bude dariť bez ohľadu na to, ako dlho potrvá proces adaptácie."

Práca experta v TV

"Ľudia na mňa stále spomínajú s láskou. Teší ma to, že si ma pamätajú kvôli takýmto veciam. Chcem prostredníctvom športu zažiť nové dojmy, ktoré som ako futbalista nemohol cítiť. Je to iný pohľad, iná stránka futbalu, ale páči sa mi to."

Nominácia Luisa Enriqueho

"Existuje veľa hráčov, ako Iago Aspas, ktorý podáva dobré výkony. Počet kádra je však obmedzený a my musíme veriť trénerovi. Vie, kto by mal vycestovať na šampionát. On nás povedie na Majstrovstvách sveta. V Španielsku je veľa talentov a Luis Enrique vidí každého a nemá výčitky kvôli tomu, že nepovolá nejakého hráča."

zdroj: Cadena SER
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-09-22 20:38:23
Tohto hráča som miloval. El Guaje navždy v mojom ❤️?.
2022-09-22 23:42:44
Hrotovy útočník jak prase který kvůli Messimu hrál zleva a stejne byl skvělý ???