Pablo Torre počas víkendu debutoval v rezerve Barcelony a podal veľmi dobrý výkon. Zverenci Rafu Márqueza porazili Real Murcía 2:0. Mexický tréner Barça Atlètic pochválil záložníka.

"Som hráčom Barcelony a budem hrať tam, kde mi povedia. V prípade potreby som ochotný hrať za rezervu a budem pracovať, aby som hral v prvom tíme. Aj napriek chýbajúcemu zápasového rytmu som v priebehu týždňa tvrdo pracoval a v koncovke som bol už trochu unavený, ale mám radosť z víťazstva a debutu na Estadi Johan Cruyff," povedal Torre, čím dementoval správy médií o tom, že odmieta hrať za rezervu.

Mladík priznal, o čom sa s ním Rafa Márquez rozprával pred zápasom: "Povedal mi, aby som robil to, o čo ma žiadajú v prvom tíme. Hľadal si voľné miesto, hral jednoducho a dopredu, vždy, keď to bude možné... Sú veci, ktoré sa dajú zlepšiť, ale som spokojný."

Tréner Barcelony Atlètic Rafa Márquez ocenil výkon svojho zverenca: "Nie je jednoduché prispôsobiť sa Barcelone, novým situáciám, ale Pablo ovláda všetky koncepty prvého tímu, je technicky nadaný a vie hrať pozične. Vie, ako útočiť a podporovať spoluhráčov."

Márquez si uvedomuje, že Torreho nebude mať k dispozícii vždy: "Je hráčom prvého tímu, situácia je od začiatku rovnaká. Prišiel nám pomôcť, jeho kvalitu bolo vidieť od samého začiatku zápasu. Veľmi nám pomohol. V koncovke bol trochu unavený kvôli chýbajúcemu zápasovému rytmu, ale zabezpečil nám hĺbku hry vďaka prihrávkam, ktoré nás priblížili k bránke súpera. Dokázali sme to čo najlepšie využiť a dúfame, že budeme mať viac príležitostí, aby bol s nami, ak nebude môcť hrať v prvom tíme."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.