Memphis Depay a Frenkie de Jong včera absolvovali lekárske vyšetrenia. Barcelona následne potvrdila, že obaja hráči majú problémy s hamstringom.

K zranenému Ronaldovi Araujovi a Julesovi Koundému oficiálne pribudli aj Frenkie de Jong a Memphis Depay. Obaja Holanďania majú svalové problémy, konkrétne poranený hamstring.

Barcelona prostredníctvom svojej webovej stránky informovala, že Frenkie má natiahnutý sval semitendinosus na ľavej nohe a Memphis má poranený biceps femoris takisto na ľavej nohe.

Dĺžka absencie

Z vyhlásenia klubu je jasné len to, že obaja hráči sú zranení a nie sú k dispozícii trénerovi, no Barcelona ani v jednom prípade neinformovala o predpokladanom dátume návratu hráčov do zápasového kolotoča. Ich návrat závisí od postupu v liečbe. Médiá na druhej strane tvrdia, že De Jong by mal byť mimo hru približne 2 týždne, kým Depay 3-4 týždne.

V tejto sezóne však ani jeden z Holanďanov nepatrí medzi hráčov základnej zostavy. Platí to predovšetkým pre útočníka, ktorý v tejto sezóne odohral dovedna len 131 minút v troch zápasoch. De Jong hráva častejšie, zasiahol do všetkých ôsmich zápasov Blaugranas, ale v každom jednom odohral maximálne 1 polčas.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-09-27 08:20:33
Takze "zatial" styria...
2022-09-27 08:51:00
Nic vesele ma v tejto suvislosti nenapadá?