Alejandro Balde si v zápase proti Malorke zahral ako pravý obranca. Mladík po stretnutí priznal, že ako futbalista sa musí prispôsobiť každej situácii.

Ako hodnotíš tento zápas?

"Je to veľmi dôležité víťazstvo, najmä po reprezentačnej prestávke, pretože vtedy je to vždy ťažšie. Vždy bojujeme o tri body."

Ako si sa cítil na pravej strane obrany?

"Nepamätám si, či som niekedy hral ako pravý obranca, ale sme futbalisti a musíme sa prispôsobiť každej situácii. Budem hrať tam, kde mi tréner povie."

Myslíš si, že to bolo dôležité víťazstvo, aby ste sa opäť nakopli po reprezentačnej prestávke?

"Áno, toto je vždy dôležité. Po reprezentačnej prestávke sme trénovali len dva dni a prišli sme v trochu inom pracovnom rytme. Ak však budeme takto hrať aj naďalej, dosiahneme veľké veci."

Ide o ďalší zápas, v ktorom si zahral od začiatku...

"Som veľmi šťastný, že hrám od začiatku, z príležitostí, ktoré dostávam. Budem pokračovať v práci, aby som dostal viac šancí."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-10-02 09:17:45
Jj, ale treba aj pocuvat, ked hovori, ze mas hrat dobre?
2022-10-02 09:47:04
Neuvěřitelná ostuda pro nejlépe placeného krajního obránce světa Albu (i Alonsa), že i přes jeho nepopiratelné zkušenosti a věk, hraje přes nohu 18 letý nováček, který má v LaLize odehráno proti němu pár minut. A navrch tam zahraje i lépe než on na svém přirozeném postu. Obecně ti tři veteráni jsou pro nás opravdu drahý špás. Pamatujete když se u nás loučili Xavi a Iniesta ... Nikde ani zmínka o jejich platech vs. výkonosti a proto se na jejich působení bude vzpomínat vždy jako na legendy se ctí a vlastním rozumným úsudkem, který má základ v opravdové lásce a věrnosti klubu a ne s vlastním prospěchářstvím.