Javier Aguirre sa na pozápasovej tlačovej konferencii vyjadril k včerajšej prehre proti Barcelone. Mexičan je spokojný s prístupom svojich hráčov.

Dojmy

"Mužstvo ukázalo kvalitu napriek obmedzeniam a hernému štýlu. Samozrejme, že Barcelona nám spôsobila nejaké škody. Ale ak sa pozrieme na prvé kolo a dnešný zápas, naše mužstvo sa zlepšilo po technickej stránke. Tento deň sa pre mňa končí v dobrej nálade."

Gólové príležitosti

"Jediná štatistika, ktorá sa počíta, sú strelené góly. Neviem, či nás to posilní, ale viem, že sme tím, ktorý na ihrisku nechá srdce. Moji hráči hrali až do konca a to je potrebné oceniť."

Juame Costa

"Nemohol pokračovať. Nemyslím si, že utrpel vážne zranenie, ale uvidíme. Požiadal o striedanie, cítil bolesť."

Debut Cufreho

"Dnes splnil to, čo sme od neho očakávali, nebolo to zlé."

Xaviho slová o tom, že Malorka sa v tejto sezóne nemusí obávať, že zostúpi

"Tieto slová od niekoho takého sú milé. Ale nemôžeme poľaviť, dal som to veľmi jasne najavo v šatni. Sme mužstvo, ktoré môže prehrať s každým. Luis Aragonés hovoril, že o všetkom sa rozhoduje v posledných 10 kolách a nemýlil sa. Musíme získavať body všade tam, kde to bude možné."

Alejandro Balde

"Nečakal som, že Xavi nasadí ľaváka obrancu na pravú stranu. Aj Piqué a Alba hrajú na vysokej úrovni, poznám ich dlho. Barcelona má skvelý káder, to všetci vieme. Škoda, že sa zranili Araujo a Koundé, sú to skvelí hráči."

Lewandowski

"Je to hráč, ktorý vpredu robí rozdiel. Barcelona mala vždy skvelých útočníkov ako Suarez, Neymar či Ibrahimović. Lewandowski neodpúšťa chyby, je veľmi nebezpečný. Teším sa na jeho súboj s obrancami Mexika na Majstrovstvách sveta."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.