Barcelonu už v utorok čaká ďalší zápas skupinovej vázy Ligy Majstrov proti Interu, ktorý sa odohrá na San Sire. Výsledok tohto zápasu bude mať veľký vplyv na šance oboch tímov na postup zo skupiny do vyraďovacej fázy. Pre súboj proti Barcelone sa môžu ukázať ako kľúčové zranenia Brozovića, Lukaku a Lautara.

Barcelona už zajtra odohrá veľmi dôležitý zápas z pohľadu postupu do vyraďovačky Ligy Majstrov. Jej súperom bude vicemajster Talianska, čiže Inter. Forma oboch tímov je rozdielna. Barcelona sa po včerajšku dostala na čelo priebežného poradia La Ligy, kým taliansky celok prehral posledný zápas proti AS Rím a aktuálne je na 9. pozícii Serie A.

Kľúčovou otázkou však môžu byť zdravotné problémy najdôležitejších hráčov. Napriek tomu, že Barcelona v priebehu reprezentačnej prestávky prišla o Koundého či Arauja, zdá sa, že Inter je na tom v súčasnosti ešte horšie. Katalánsky denník Sport informuje, že zápas proti Barcelone určite vynechá Lukaku a otázna je účasť Lautara Martíneza, ktorý sa zranil v spomínanom zápase proti AS Rím. Ak sa Argentínec nestihne zotaviť, nahradí ho Joaquín Correa či Edin Džeko.

Problémy majú Taliani aj v záložnej formácii, pretože zranený je Marcelo Brozović, kľúčový stredopoliar tímu Simone Inzaghiho. Madridský denník Marca napísal, že zranenie v prípade hráča je vážnejšie a môže prísť aj o odvetu na Camp Nou.

zdroj: sport.es marca.com
foto: twitter/inter

Diskusia

2 komentáre
2022-10-03 08:19:11
Takže Lautaro spíše zahraje a Džeko asi taky. No my tam nemůžeme brát nic jinýho než výhru, v nejhorším remízu, v žádným případě se nesmí prohrát, to by byla dost velká rána.
2022-10-03 09:03:32
Mne by stačil aj výsledok ako s Mallorcou.