Katalánci zápas na pôde Malorky síce vyhrali 1:0, ale zápas čo to naznačil pred zajtrajším stretnutím proti Interu Miláno.

Barcelona začala náročné obdobie pred šampionátom v Katare súbojom na Son Moix. Zranenia, ktoré počas septembrovej reprezentačnej prestávky utrpelo viacero hráčov nútia Xaviho k tomu, že si musí premyslieť ako rotovať kádrom. Teraz musí plánovať na zajtrajší dôležitý súboj Ligy Majstrov na pôjde Interu Miláno.

Určite si zahrá Marc-André ter Stegen, ktorý v zápase proti Malorke patril medzi najlepších hráčov na ihrisku a v tejto sezóne chytá vo výbornej forme. Dokonca prekonal svoje osobný rekord počte minút bez inkasovaného gólu. Aktuálne gól v lige nedostal 534 minút.

V defenzíve sa na ihrisku objaví Éric García a Marcos Alonso, zatiaľ čo Sergi Roberto sa zrejme predstaví ako pravý bek. Druhým stopérom by mal byť Andreas Christensen. V strede poľa by sme mali vidieť trojicu Sergio Busquets, Pedri a Gavi. Pedri si v stretnutí proti Malorke mohol trochu oddýchnuť.

O zložení útoku sa dá diskutovať viac. Lewandowskeho v dôležitých zápasoch dopĺňali Raphinha s Dembélém. Kým Depay je zranený, ďalšie možnosti predstavujú Ansu Fati a Ferran Torres. Ansu sa objavil v základe proti Malorke, takže stretnutie proti Interu začne podľa všetkého na lavičke. Ferran je však oddýchnutý, pretože hral len 15 minút.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-10-03 14:19:09
az na toho ferrana to tak zrejme bude
2022-10-03 15:11:50
Chtěl bych vidět Ferrána v základu spolu s Lewou a Demboušem jezdit po pr...li a do 70. vyměnit za Fatiho s Rafinhou...