Tréner Interu Miláno Simone Inzaghi na tlačovej konferencii pred utorňajším zápasom s Barcelonou priznal, že Barcelona, ​​Bayern a Manchester City hrajú najlepší futbal v Európe.

Absencie

"Lautaro Martínez absolvoval vyšetrenia, ktoré nepreukázali žiadne problémy, ale je unavený. Dnes absolvuje časť tréningu, potom sa s ním porozprávam a uvidíme, v akej bude kondícii. Určite budú chýbať Brozović a Lukaku, stav Lautara a tiež Gagliardinoho bude posúdený čoskoro. Máme výrazne absencie ako Brozović či Lukaku, ale káder je pripravený na takéto nasadenie. V krátkom čase odohráme 11 zápasov. Budeme hrať každé tri dni."

Forma

"Preanalyzujeme to, čo sa stalo v zápase proti Rímu a potom sa dostaneme k detailom, ktoré sa týkajú Barcelony. Pre nás je to ťažký moment. V sobotu sme odohrali dobrý zápas, ale nestačilo to. Teraz musíme urobiť viac. Ako zmeniť situáciu? Víťazstvami a výsledkami. Zajtra máme veľkú šancu. Zahráme proti silnému tímu. Bude potrebná vôľa a odhodlanie."

Barcelona

"Spolu s Bayernom Mníchov a Manchestrom City hrajú podľa mňa najlepší futbal v Európe. Sme Inter a pokúsime sa hrať so všetkými našimi zbraňami. Barcelona je tím, ktorý je kompletný, silný a má veľkú kvalitu. Myslím si, že ide o mužstvo, ktoré získava loptu najlepšie v Európe. Vie, ako robiť všetko s loptou na nohe, bez lopty... a k tomu má Lewandowskeho, ktorý je skvelý."

Skupina

"Proti Bayernu sme odohrali dobrý zápas, ale neboli sme koncentrovaní v kľúčových momentoch. Mali sme tiež lepšie využívať príležitosti. Proti Barcelone budeme trpieť. Budeme ju musieť dobre obmedziť a udrieť v správnom momente."

Prístup

"Od každého treba očakávať viac, aj od seba. Dennodenne pracujeme a ideme tým istým smerom. My tréneri sme závislí od výsledkov. V súčasnosti nie sú. To je normálne, už som si na to zvykol."

Káder

"Vždy hodnotím každý zápas osobitne. Zajtra sa v bránke objaví Onana. Asllani? Uvidíme, či bude pripravený hrať. Obrana? Acerbi zapadol veľmi dobre, ale nikoho nenechám pozadu. De Vrij hral vždy dobre a má veľkú šancu, aby hral aj zajtra."

zdroj: gianlucadimarzio.com
foto: twitter/intermilan

Diskusia

4 komentáre
2022-10-03 18:10:47
Aj my sme oslabený ;-)
2022-10-03 18:39:00
A zase tie psychologicke taktiky ?