Matteo Darmian sa zúčastnil predzápasovej tlačovej konferencie pred zápasom proti Barcelone. Krajný obranca priznal, že vzhľadom na absenciu Romelu Lukaku musia ostatní hráči prevziať zodpovednosť za hru.

Romelu Lukaku

"Je jasné, že Romelu je pre nás dôležitý, ale máme veľmi dobrých útočníkov a jeho absencia pre nás nemôže byť výhovorka. Čakáme na jeho návrat, pretože potrebujeme nabrať silu. Keď bude dostupný, bude pre nás veľmi dôležitý, ale zatiaľ sa musíme zaobísť bez neho. Nemal by to byť problém, keďže máme veľmi dobrých útočníkov."

Zápas proti Barcelone

"Bude veľmi dôležitý, ale aj náročný. Chce to veľa odhodlania a koncentrácie. Barcelona má skvelých hráčov, je to veľmi silné mužstvo. Ale silní sme aj my a musíme to dokázať. Vždy sa snažíme hrať čo najlepšie a vyhrať."

Problémy

"Je pravda, že toto je naše najťažšie obdobie, ktoré sme mali, ale musíme prevziať zodpovednosť, aby sme zo seba dali ešte viac. Či medzi sebou hovoríme o slabšej forme? Myslím si, že nie je o čom hovoriť. Uvedomujeme si, že musíme dať niečo navyše. Sme jednotní a máme silnú túžbu prekonať toto ťažké obdobie čo najrýchlejšie."

Barcelona

"Musíme mať čisté hlavy a robiť to, čo dokážeme robiť a nenechať sa strhnúť emóciami. Počas 90 minút jednoducho musíme hrať svoje. Máme rešpekt voči nášmu súperovi, ale zároveň je to skvelá príležitosť ukázať našu kvalitu."

zdroj: La Gazetta dello Sport
foto: twitter/intermilan

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.