Éric García sa v rozhovore pre médiá vyjadril k včerajšej prehre Barcelony s Interom Miláno.

Priebeh zápasu

"Zápas sme začali dobre, v dobrom štýle, loptu sme rozohrávali po celej šírke ihriska. Práve to sme chceli robiť, rozohrávať loptu na krídla a dostávať sa do súbojov jeden na jedného. Gól bolí, pretože sme ho inkasovali tesne pred odchodom do šatne, kedy sa zdalo, že to bude pokojné. Gól, ktorý bol anulovaný? Neviem presne..."

Kritéria rozhodcov

"Neviem, prečo nebol gól Pedriho uznaný. Vysvetľujú nám, že keď sa hráč dotkne lopty rukou a dá gól, gól sa neuzná. Ale ak sa lopta náhodou dotkne ruky iného hráča, je to gól. Myslím, že Fatiho ruka prišla po tom, čo sa Onana dotkol lopty. Ruka Dumfriesa? Neviem. Niektorí hovoria, že sa skutočne dotkol lopty rukou, ale ja som to nevidel, pretože som bol príliš blízko."

Hra Interu

"Dnes sme vedeli, že súper sa bráni veľmi hlboko a musíme sa pokúsiť nájsť riešenia pre ďalší zápas. Prehustili stred poľa, preto sme chceli rýchlo presúvať hru na krídla, ale robili sme to pomaly a krajní obrancovia preto nemali až takú prevahu. Do odvety zostáva ešte týždeň a pokúsime sa to zlepšiť a samozrejme vyhrať."

Postup sa vzďaľuje

"Musíme myslieť na to, čo sa stalo a sústrediť sa na nasledujúci zápas. Máme viac, než dostatok argumentov, aby sme Inter v odvete porazili."

Ruka Dumfriesa

"Povedal som rozhodcovi, aby si išiel pozrieť situáciu na VAR, rovnako ako to urobil pri situácii s ofsajdom, pretože nám povedal, že situácia je neprehľadná. Sú to rozhodnutia, na ktoré nemáme vplyv a teraz sa to obrátilo proti nám, no musíme sa sústrediť na hru."

Zranenia

"Dúfam, že to nebude nič vážne. Christensen povedal, že si pri páde vyvrtol členok a dúfame, že to nebude nič vážne."

zdroj: sport.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.