Podľa Sergia Fernándeza z Relevo sú Barcelona a Atlético veľmi blízko k dohode o novej sume, za ktorú Antoine Griezmann definitívne prestúpi na Wanda Metropolitano. Katalánci na operácii zarobia 20 miliónov eur + 2 milióny eur v bonusoch. Francúz okrem toho súhlasil s ďalším znížením platu o 30%.

Relevo tvrdí, že telenovela s Griezmannom v hlavnej úlohe sa skončí už čoskoro. Atlético a Barcelona čoskoro podpíšu zmluvu o prestupe francúzskeho útočníka za 20 miliónov eur fix + 2 milióny eur v bonusoch. Oba kluby 'zabudnú' na klauzulu vo výške 40 miliónov eur a Griezmann bude hrať viac ako len 30 minút na zápas. Relevo tvrdí, že rokovania boli veľmi komplikované a vzťahy medzi Barcelonou a Atléticom sú na bode mrazu. Griezmann a jeho zástupcovia sa domáhali dohody medzi klubmi, pretože prioritou hráča bolo zostať v Madride.

Griezmann má podpísať s Atléticom dlhodobý kontrakt a zarábať bude 7 miliónov eur ročne. Kľúčom k riešenie celej situácie bol postoj trénera Diega Simeoneho a prístup Griezmanna. Francúz sa ani raz nesťažoval na to, že hrá málo, navyše si znížil plat o 30%, hoci už pred rokom súhlasil so znížením o polovicu, aby sa mohol vrátiť do Atlética.

zdroj: Relevo
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-10-05 11:21:12
Devalvacia hodnoty hraca v priamom prenose...
2022-10-05 11:24:06
Dufam ze sme si tymto padom vycistili okuliare a po tychto megapreslapoch s Atletmi( Arda Turan,David Villa,Luis Suarez aj Griezman)je uz len moznost dalsieho ,,obchodu" s tymto klubom navzdy uzavreta.