Už nejaký ten čas sa objavujú informácie o možnom návrate Lea Messiho do Barcelony po skončení tejto sezóny. V posledných dňoch však médiá o tejto veci informujú naozaj živo.

Argentínska novinárka Veronica Brunati, o ktorej sa kedysi hovorilo, že má blízko k ľuďom z prostredia Lea Messiho, napísala na Twitteri, že "Messi sa 1. júla 2023 stane hráčom Barcelony". Iných novinárov táto informácia zaskočila, nakoľko doteraz neexistoval žiadny náznak toho, aby vôbec došlo k rokovaniam medzi hráčom a klubom. Zastávajú preto názor, že v súčasnosti nie je nič dohodnuté.

Novinár Gerard Romero tvrdí, že okolo tejto záležitosti je veľký rozruch, ale zatiaľ to nie je téma, ktorú je potrebné brať vážne a to najmä preto, lebo čoskoro sa bude konať šampionát v Katare. Romero zdôraznil, že záležitosť je otvorená, ale v tejto súvislosti je potrebné vyriešiť veľmi veľa. V prvom rade by sa museli zlepšiť vzťahy medzi Laportom a Messim. Práve tomu Messi prikladal najväčšiu dôležitosť. Menšiu váhu má plat. Helena Condis v tomto smere tvrdí, že zatiaľ nedošlo ani ku kontraktom medzi Messim a Laportom. Alfredo Martínez potvrdil, že do MS nebude prijaté žiadne rozhodnutie.

Iný argentínsky novinár z TyC Sports Gastol Edul vysvetlil, že ľudia z Messiho okolia popierajú dohodu s Blaugranas a táto informácia pochádza z klubu. Samotný hráč v súčasnosti myslí na PSG a Majstrovstvá sveta. Za zmienku stojí aj to, že Parížania plánujú tvrdo zatlačiť na to, aby Messi zostal v Parku Princov.

zdroj: Veronica Brunatti twitter
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
Barco10 Premium
2022-10-06 09:20:14
Uz to zacina taketo clanky budeme citat az do leta
2022-10-06 10:06:59
podľa mňa sú len 2 možností:
1. vráti sa k nám
2. pôjde do MLS
neverím, že ostane v Paríži