Ako informoval Toni Juanmartí z Relevo, rehabilitácia Julesa Koundého prebieha rýchlejšie, ako sa očakávalo. Dokonca sa zdá, že vylúčená nie je účasť Francúza ani v stredajšom zápase proti Interu Miláno na Camp Nou. Konečné rozhodnutie v tejto veci padne v utorok.

Barcelona o zranení Koundého oficiálne informovala 24. septembra. Médiá hneď na to uviedli, že stopér si nezahrá 3-4 týždne. Koundé však v posledných dňoch trénuje na ihrisku a pocit týkajúci sa jeho fyzickej dispozície je veľmi pozitívny. Samotný hráč dnes priznal, že sa cíti dobre. "Uvidíme," odpovedal na otázku, či si zahrá v El Clásicu, ktoré je na programe 16. októbra.

Toni Juanmarti tvrdí, že ak Koundé nepoľaví v tempe rehabilitácie, má šancu ocitnúť sa v zostave v zatiaľ najdôležitejšom zápase tejto sezóny. Konečné rozhodnutie, či hráč zasiahne do stredajšieho zápasu proti Interu padne deň predtým.

Za zmienku stojí fakt, že Xavi má momentálne k dispozícii len dvoch zdravých stopérov: Érica Garcíu a Gerarda Piquého. Alternatívu predstavuje Marcos Alonso či Frenkie de Jong, teda hráči, ktorí primárne hrávajú na iných postoch.

zdroj: Relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-10-06 21:59:08
Mats
Roberto Pique Koundé Balde
Gavi Busquets Pedri
Dwmbele Lewa Fati
2022-10-07 09:04:32
Gol co nam dal Inter bola Busiho chyba, nebol, resp.neskoro. velmi je vidiet jeho pomalost a to v LM nemoze byt.
Ano vie s loptou ale je pomali a nevystreli hoci ma priestor na strelu cca 18m od brany....