Prezident Realu Sociedad Jokin Aperribay ubezpečil, že s Martinom Zubimendim udržiava dobré vzťahy. O tohto stredopoliara má záujem katalánska Barcelona, ale všetko nasvedčuje tomu, že Zubimendi nakoniec zostane v baskickom klube.

"S Martinom Zubimendim máme dobrý vzťah. Sme blízko k dosiahnutiu dohody o predĺžení jeho zmluvy," uviedol Aperribay a dodal, že "dúfam, že tu strávi celú svoju kariéru."

Zubimendi má v Reale Sociedad platnú zmluvu do roku 2023, ale prezident klubu v rozhovore pred zápasom Európskej ligy proti Sheriff priznal, že "sme veľmi blízko" k predĺžení spolupráce. "Je to len otázka času," tvrdí Aperribay, ktorý je presvedčený, že Zubimendi nakoniec predĺži kontrakt s Txuri Urdin. Rokovania pritom prebiehajú už nejaký ten čas.

Zatiaľ to vyzerá tak, že Zubimendi sa na Camp Nou počas budúceho leta nepresťahuje. Barcelona ho chcela získať ako voľného hráča za predpokladu, že by nepredĺžil zmluvu s Realom Sociedad. Vzhľadom na odchod Sergia Busquetsa by bolo načasovanie ideálne, hoci kapitán Barcelony svoj odchod z klubu oficiálne zatiaľ nepotvrdil.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2022-10-07 09:05:48
Preco tu je vzdy pri jeho mene y.
Ked je Zubimendi vsade