Katalánci dnes na Camp Nou privítajú Celtu Vigo. Ide o posledný zápas pred El Clásicom a keďže Real Madrid včera vyhral, musia aj Blaugranas, aby si udržali post lídra.

Celta Vigo nepatrí medzi ľahkých súperov resp. takých, ktorí sa stiahnu pred vlastnú šestnástku a bránia. Pôjde o úplne iný zápas ako Xaviho zverenci odohrali s Interom. Cieľ v každom prípade zostáva rovnaký - získať plný počet bodov. V akej zostave? Jasno v tom nemajú ani španielske denníky.

Mundo Deportivo a AS predpovedajú, že Alejandro Balde nastúpi ako ľavý obranca, kým Sport a Marca tam vidia Jordiho Albu. Pokiaľ ide o ostatné posty v obrane, denníky sa zhodli. Otázniky visia aj na záložnou formáciou, kde môžu nastať určité korekcie. A inak tomu nebude aj v ofenzíve. 

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Marca

zdroj: sport.es mundodeportivo.es as.com marca.com
foto: sport.es mundodeportivo.es as.com marca.com

Diskusia

4 komentáre
2022-10-09 09:49:20
Pochybujem,že Frenkie bude hrať od začiatku, ale takých 30 minút by mohol zahrať a proti Interu hneď v základe namiesto Busquetsa. Obranu Interu potrebujeme preraziť už na našej polke,keď získame loptu a nikto nevie lepšie vyviesť a založiť rýchly protiútok ako Frenkie. Dúfam,že reči, ktoré sa písali,že Xavi vidí,že Busquets na zápasy proti silným nemá žiadny vplyv sú pravdivé a v zápas proti Interu bude sedieť.
2022-10-09 09:52:17
V AS asi nepocuvali Xaviho, ze Raphina uz nalavo hrat nebude....dufam aj ja ?