Iago Aspas v pozápasovom rozhovore priznal, že podľa jeho názoru by si Celta dokonca zaslúžila viac ako remízu. Útočník tiež poukázal na to, že jeho tím prinútil Barcelonu zdržiavať.

Výsledok

"Zaslúžili sme si viac ako remízu. Odohrali sme veľmi dobrý druhý polčas s piatimi či šiestimi čistými šancami, ale ak na Camp Nou nestrelíte gól, je normálne, že prehráte. V závere museli naťahovať čas počas autov alebo keď bol pri lopte Ter Stegen. Rozhodca vtedy nehovoril nič, ale nás na to upozornil už v 10. minúte. To sa však v zápasoch proti veľkým tímom môže stať."

Zápas

"Najhorších bolo prvých 15 minút, keď sme sa stiahli. Barcelona využívala priestor, neskoro sme dobiehali... Tak padol aj prvý gól. Po prestávke sme sa zlepšili. Remíza by bola príliš málo za našu prácu, ktorú sme odviedli. Som hrdý na mojich spoluhráčov a z našej odvedenej práce."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-10-10 07:59:12
Je bežne, že hraci pred koncom natahaju ak je vysledok neisty, rovnako by malo byt bezne aby hracov na to rozhodca upozornil, kazdopadne spomenme si na zapasy, kde proti nam kludne natahovali cely polcas a to dost nezmyselne .. uz rozhodne treba nejaku zmenu v pravidlach o hraom case, resp. sportovom spravani.
2022-10-10 08:28:53
Pohode nech zdržiavajú ?kebyže celta vyhráva tak to ani za boha sa nebude hrať ako minútu