Xavi má pred odvetou Ligy Majstrov proti Interu o problém navyše. Nebude totiž môcť počítať s obrancom Chadim Riadom. Stopér rezervy FC Barcelona totiž nemôže byť povolaný na tento zápas.

UEFA totiž rozhodla o tom, že na súpiske B pre Ligu Majstrov môžu byť len mladí hráči, ktorí nepretržite trénovali v danom klube. Riad sa však k Barcelone pripojil v sezóne 2019/2020, ale v sezóne 2020/2021 odišiel na hosťovanie do Sabadell.

Chadi je v tejto sezóne kľúčovým hráčom Barcelony Atlètic, ale Xavimu v zápase proti Interu nepomôže. Jediným spôsobom, ako by mohol zasiahnuť do stretnutia, je, ak by bol zapísaný na súpiske A, podobne ako Pablo Torre.

Xavi môže proti Interu využiť služby hráčov ako Astralaga, Texas, Balde, Alves Valle, Casado, Gavi, Alvaro Sanz a Ilias. V prípade potreby vie povolať aj Pelaya Fernándeza, ďalšieho obrancu Barcelony B.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-10-11 10:37:10
Gavi stale nie je ofiko hráč A tímu? ved už predlžil zmluvu
2022-10-11 13:16:46
Na Camp Nou musí Inter rozdupat... A to i s marodkou, kterou Barca teď má. Hlavně aby se Lewa zase chytil a další ho podporovali. Střílet ze všech pozic, hrát agresivně, necrncat se s balonem ťukesem před šestnáctkou a nechtít ušmudlat míč do brány náhodným prodloužením na "možnápostaveného" hráče ze dvou metrů. To je celý, chce to být víc odvážný a míň hrát profesorský fotbal z minulýho století...