Tréner Interu Miláno Simone Inzaghi odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii pred zápasom s Barcelonou na Camp Nou. 49-ročný tréner zhrnul prvé stretnutie oboch tímov v Miláne a podelil sa o svoje očakávania a predpovede pred zápasom na Camp Nou.

Zápas

"Pred prvým zápasom sme vedeli, že je to veľká šanca a aj sme ju využili. Vieme, že zajtrajší zápas je veľmi dôležitý. V deň žrebu sme vedeli, že musíme dokázať niečo výnimočné. Hráme na dôležitom štadióne, ale sme Inter a budeme musieť hrať svoju hru s vedením, že počas zápasu nastanú ťažkosti. Budeme musieť hrať dobre v najhoršom momente, aby sme trpeli spoločne a potom s tým, čo sme si pripravili, sa postarať o to, aby sa Barcelona ponáhľala."

Defenzíva

"Poznáte moju históriu v Interi. Podľa mňa sme v prvých mesiacoch hrali dobrý futbal, ktorý si získal uznanie v celej Európe. Sú zápasy, ktoré prichádzajú vo výnimočnom momente, ako je tento. V prvom zápase sme ukázali pozitívnu hru. Trpeli sme spolu, predovšetkým v druhom polčase, aby sme Barcelone uzatvárali priestor, pritom je to kvalitný tím."

Rozhodca

"Nikdy o tom nehovorím. Poviem len toľko, že rozhodca z prvého zápasu rozhoduje naďalej."

Tribúny

"Môžem povedať len to, že keď hráme doma, fanúšikovia súpera sú vždy milo vítaní. Na San Siro som sa stretol s prezidentom Barcelony. Srdečne sme sa pozdravili na najvyššej úrovni."

Základná zostava

"Nepoznajú ju ani hráči. Ešte mám pochybnosti."

Barcelona

"Hráme proti mužstvu, ktoré preferuje držanie lopty, ale aj my máme kvalitný stred poľa a defenzívu. Pokúsime sa držať sa na lopte toľko, koľko to bude možné."

Prvý zápas

"Myslím si, že sme ho vyhrali najmä vďaka sebe. Barcelona hrala v posledných ligových zápasoch vždy dobrý futbal. Vieme, že na San Siro sme mali sériu zápasov s nižším držaním lopty a inkasovali sme málo gólov. Onana si v prvom zápase nepripísal žiadny výborný zákrok, ale vieme, že zajtra to na tomto štadióne bude iné. Naši fanúšikovia nás budú sprevádzať."

zdroj: marca.com
foto: twitter/intermilan

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.