Tréner Interu Simone Inzaghi bol počas tlačovej konferencie po zápase proti Barcelone spokojný s výkonom svojho tímu a priznal, že jeho tímu chýba už len krok k postupu do vyraďovacej fázy Ligy Majstrov.

Si spokojný s výsledkom?

"Áno, ale je to trochu škoda, pretože sme mali veľa príležitostí. Tímu som gratuloval k agresivite, odhodlaniu a rozhodnosti v hre, rovnako v Miláne, ako aj tu."

Dá sa tento výsledok považovať za historický počin?

"Odohrali sme úžasný zápas. Na Camp Nou sme nikdy nevyhrali a dnes sme k tomu mali blízko. Táto remíza je skvelá, hoci sme ešte nepostúpili."

Môže to byť pre mužstvo zlomový bod?

"Môže byť, ale chýba nám posledný krok. Do vyraďovacej fázy sme nepostúpili 11 rokov. Chýba nám posledný krok a dúfame, že ho urobíme pred našimi fanúšikmi."

Ako hodnotíš Barcelonu?

"Je to skvelé mužstvo so skvelým trénerom. Problém, ktorý mala, je, že narazila na Inter na jeho úrovni. V prvom polčase sme nehrali veľmi dobre z technického hľadiska, ale v druhom polčase sme sa zlepšili a dostali sme loptu k útočníkom. Bola tam konštrukcia brány, skvelé zákroky Ter Stegena."

Myslíš si, že ste hrali s Barcelonou ako rovný s rovným?

"Áno. Nehrali sme defenzívne. Hrali sme otvorenú partiu. Je pravda, že som myslel na to, že stiahnem jedného útočníka, ale pre tím by to bol zlý signál. Hrali sme lepšie ako v Miláne."

Bola to pomsta voči tým, ktorý ťa označujú za defenzívneho trénera?

"V Španielsku ma poznajú a vedia, aká je moja kariéra. Nepovažujem to za odvetu."

zdroj: as.com
foto: twitter/intermilan

Diskusia

4 komentáre
2022-10-13 09:07:03
Rovný s rovným? Leda ve snu. Jen si dál lži do kapsy. My hráli hovno a Vy ještě větší. Lituju fans Interu, že musejí koukat na tento fotbal...
2022-10-13 11:14:44
Odohrali úžasný zápas Inter? Vážne inzaghi? Pekný vtip a otvorenú partiu Max tak posledných 20 minút ak totoa byť krásny futbal tak radšej hrajme to svoje je ti tak zle z toho aké chyby sme urobili k ti sa rovná aké hocna vypúšťa na tlačovkách inzaghi fakt hovno v lige hrajú hovno a v LM ešte väčšie ľutujem hráčov že hrajú taký systém keď maju na viac duf vyhráme v El Classicu VISCA EL BaRÇA VISCA EL CATALUNYA