FC Barcelona dnes porazila Athletic Club 4:0 a po zápase sa pred novinárov postavil aj Sergio Busquets, ktorý to zhodnotil.

Dnes ste odohrali veľmi dobrý zápas...

"Áno, súhlasím. Hráme teraz proti ťažkým súperom, naposledy to bol Villarreal, teraz Athletic. V oboch zápasoch sme podali dobrý výkon v prvých polčasoch, čo nám dodá pokoj a ľahkosť pred nadchádzajúcimi zápasmi. Stále sme v boji o popredné priečky."

Aké bolo tajomstvo dnešného stretnutia? Hra na štyroch záložníkov mala prekvapiť Athletic?

"Myslím si, že sme zahrali dobre a veľmi intenzívne. Athletic je veľmi dobré mužstvo, ktoré vždy bojuje a ťažko sa proti nemu hrá. Myslím si, že sme zahrali dobre, začali sme na štyroch záložníkov s Pedrim na strane, a neskôr sa stiahol do stredu. Myslím si, že to súper neočakával, vďaka tomu sme mali svoje príležitosti a strelili sme 4 góly."

Výborný zápas odohral Dembélé, ktorý strelil gól a zaznamenal 3 asistencie...

"Áno, vieme, čo pre nás Ousmane znamená, rovnako ako ostatní krídelníci. Dnes to bol Dembélé, nabudúce by to mohol byť Ansu, Ferran či Raphinha. Máme veľa hráčov a z každého z nich musíme dostať to najlepšie, aby sme hrali lepšie ako tím. Sme na správnej ceste."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-10-24 08:07:02
Fati sa mi už druhý alebo tretí zápas nepáčil. Hrá opatrne, súboje jeden na jedného väčšinou prehráva a ani streľba mu nefunguje. Neviem či je to psychika po dlhom zranení, ale momentálne je iba hodný na lavičku ako náhradník. Možno sa to časom zmení, veď je mladý, ale vyzerá to podobne, ako keď po dlhom zranení naskočil do zápasov Dembelé. Ten včera hral ako s partesu.