Pedri poskytol rozhovor pre denník Marca, v ktorom porozprával o svojich dojmoch z prvých mesiacov novej sezóny. Mladý záložník ubezpečil, že mužstvo ešte musí zabojovať v Lige Majstrov, hoci na postup zo skupiny existuje len malá nádej.

Zajtra sa odohrá zápas, ktorý by mal byť oslavou futbalu. Proti sebe nastúpia Barcelona a Bayern Mníchov, ktoré patria medzi najlepšie kluby sveta.

"To, čo nás postretlo v Lige Majstrov, sme nečakali. Ale stalo sa a je to veľká škoda. Teraz sa už nedá nič robiť, aj keď do zápasu Viktorie Plzeň s Interom Miláno vkladáme neveľkú nádej. Musíme počkať a uvidíme, čo sa stane. Uvedomujeme si však, že je to veľmi komplikované."

Hovoríš o veľmi malej nádeji. Zdá sa však, že je to skôr zázrak, ktorý Barcelona potrebuje, aby sa udržala v Lige Majstrov.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
2022-10-25 18:52:33
co necakali ? ze to nie su muzstva na urovni spanielskej dedinskej ligy kde rozhodca piska kazdudcky dotyk ako keby hrali 13 rocne dievcata ? to muselo byt tvrde vytriezvenie do reality bohuzial a ked sa to sklby so xaviho chorobnych tlacenym vyhorenych spanielskych matadorov do zostavy za kazdu cenu vysledok je jasny