Tréner Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann sa zúčastnil tlačovej konferencie pred zápasom proti FC Barcelona.

Absencia Neuera

"Nemám žiadne nové informácie týkajúce sa postupu v liečbe. Vieme, že má poranené rameno. Nemáme žiadne prognózy, musíme čakať."

Prvý zápas

"Barcelona mala v prvom polčase veľa šancí a hrala celkom dobre, no druhý polčas bol iný. Nemyslím si, že Barcelona je slabá. Myslím si, že vie, ako strieľať góly."

Inter či Barcelona

"Je to ťažká otázka. Nevidím väčší rozdiel. Mne je to jedno. Pre mňa je najdôležitejšie to, že chcem vyhrať. Je jedno, či Lewandowski hrá alebo nie. Jediným cieľom je víťazstvo."

Barcelona takmer vyradená po takom prestupovom lete

"Toto nebudem posudzovať. Pre nás je najdôležitejšie udržať si dobrú sériu v Lige Majstrov. Lewandowskemu želám to najlepšie, rovnako ako každému hráčovi, s ktorým som spolupracoval. Všetky tímy sa chcú posilňovať. Barcelona je tím, ktorý vždy dokázal dosiahnuť veľké úspechy. Poznajú svoju finančnú situáciu. Viac k tomu nemôžem povedať."

Plán

"Samozrejme, že si pôjdeme po víťazstvo. Vždy chceme vyhrávať. Chceme byť lídrom skupiny a byť aj jedným z najlepších tímov na svete. Nemôžeme si dovoliť hrať slabo. Chceme dať zo seba to najlepšie."

Zmeny v Barcelone

"Áno, zmeny je vidieť a tiež rozvoj tímu v porovnaní s uplynulým rokom. Mužstvo zaznamenalo veľký pokrok. Myslím si, že filozofia trénera dobre zapadá do tohto tímu. V Mníchove mali šance a je to niečo, čomu sa zajtra musíme vyhnúť. Myslím si, že Barcelona je naďalej jedným z najlepších tímov na svete. Určite bude mať svoje šance. V predchádzajúcom zápase ich nevyužili. V Lige Majstrov sa to môže stať, pretože konkurencia je veľmi silná. Je tam veľa silných tímov. Je jasné, že Barcelona je stále skvelý tím."

zdroj: marca.com
foto: twitter/bayern

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.