Kataláncov dnes večer čaká veľmi zaujímavý zápas Ligy Majstrov proti Bayernu Mníchov na Camp Nou, v ktorom hrajú o veľa, alebo nakoniec aj o nič. Ak totiž Inter zdolá Viktoriu Plzeň, Barcelona automaticky vypadne bez ohľadu na výsledok svojho zápasu.

Xavi Hernández sa však na tlačovej konferencii vyjadril, že mužstvo sa pokúsi zdolať Bayern bez ohľadu na výsledok zápasu medzi Interom a Viktoriou. Z tohto pohľadu sa dá očakávať silná zostava na strane Blaugranas.

Čo sa týka predpovedí španielskych športových denníkov, zhodujú sa, že Marc-André ter Stegen, Hector Bellerín, Jules Koundé, Eric García, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Pedri, Ousmane Dembélé a Robert Lewandowski nastúpia od úvodného hvizdu. Otáznik visí nad postom ľavého beka - či sa Xavi rozhodne pre Alonsa alebo Albu. Novinári zastávajú názor, že Balde si dnes oddýchne.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: sport.es marca.com as.com

Diskusia

7 komentáre
2022-10-26 12:11:46
Neviem teda presne, ako dlho dopredu je potreba nahlasovať presnú zostavu, ale myslím, že už po prvom polčase zápasu hraného na San Siro od 18:45 budeme vedieť, že by stačilo postaviť aj náhradníkov :-)
mito669 Premium
2022-10-26 12:25:17
Ani v jednej nie je Balde ?