Po prehre s Bayernom sa pred novinárov postavil aj Pedri, ktorý priblížil svoje pocity z vypadnutia z Ligy Majstrov.

Ako ste pristúpili k tomuto zápasu s vedomím, že ste vypadli?

"Bol to komplikovaný zápas. Poznali sme už výsledok zápasu Interu s Viktoriou a nenastúpili sme s takou motiváciou, no fanúšikom sme chceli dať víťazstvo."

Bayern strelil rýchly gól z brejku...

"Áno, Bayern je z brejkov veľmi rýchly tím a bolo jasné, že medzi našimi obrancami budú medzery ak budeme presovať vysoko a to všetko skomplikovalo."

Vedeli ste, že postup už nemáte vo vlastných rukách...

"To je pravda. Bolo to prakticky nemožné. Inter je na svojom štadióne veľmi silný. Som smutný z prehry."

Napriek vypadnutiu z Ligy Majstrov musíte bojovať ďalej...

"Myslím si, že v tejto sezóne môžeme niečo dosiahnuť. Aj napriek prehre na Bernabéu strácame na Real len 3 body. Do konca ligy zostáva množstvo stretnutí a my sa musíme poďakovať fanúšikom za to, že sú s nami."

Ako okomentuješ situáciu po zápase, keď ste vyšli zo šatne, aby ste sa poďakovali fanúšikom?

"Predovšetkým sú stále s nami bez ohľadu na to, čo sa stane a môžeme im len poďakovať prostredníctvom vyhraných zápasov a trofejí."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-10-27 00:00:40
Futbal je jednoduchy....vacsinou vyhra ten, kto ma vacsiu volu, vytrvalost, aktivitu, doraz a hlavne spravnu taktiku....a hracov hrajucich na svojich miestach, nie divne improvizacie....
2022-10-27 06:04:41
Nenastúpili sme s takou motiváciou ? Bayern je tím proti ktorému by sa malo nastupovať s extra motiváciou do každého zápasu ak keby to mal byť len prípravný zápas už len kvôli tomu, že je to Bayern, veľká výzva, súper ktorému máme čo vracať.