V mix-zóne sa po prehre Barcelony s Bayernom Mníchov 0:3 objavil aj Marc-André ter Stegen. Nemecký brankár zdôraznil, že mužstvo v Lige Majstrov sklamalo, no je potrebné myslieť na nasledujúci zápas proti Valencii.

Zápas

"Bolo to sklamanie, ale musíme ísť ďalej. Z emocionálneho hľadiska to bol zvláštny pocit hrať a nemať žiadnu šancu. Bola to otázka cti, ale Bayern strelil góly v dôležitých momentoch, čo nám znemožnilo, aby sme s nimi súperili. Teraz musíme byť sebakritickí. Tento moment v Lige Majstrov je bolestivý. Bol to jeden z jasných cieľov a teraz musíme myslieť na to, čo nás čaká v najbližších týždňoch."

Čo ďalej

"Sme prví, ktorí sa chcú zlepšiť a byť úspešní. Teraz sa musíme sústrediť na ligu a neskôr myslieť na Európsku ligu. Budeme pripravení. Najdôležitejšie je, aby nás to neovplyvnilo v nasledujúcich ligových zápasoch."

Konkurencieschopnosť

"Cieľom je vždy zotrvať v Lige Majstrov, ale máme úplne iné mužstvo ako pred rokom, s obrovským potenciálom. V Mníchove sme hrali dobre, ale nestrelili sme góly, to isté v Miláne... Teraz je cieľom Valencia na sobotu."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.