Bývalý švédsky útočník Henrik Larsson sa vyjadril k problémom Barcelony v európskych súťažiach. Švéd, ktorý kedysi obliekal aj dres Barcelony, uviedol, že očakávania od Barcelony v Lige Majstrov boli oveľa väčšie.

Larsson verí, že miliónové investície, ktoré boli na Camp Nou uskutočnené počas uplynulého leta, sa mali odzrkadliť aj na ihrisku v Lige Majstrov, ale to sa nestalo: "S tým, čo podpísali počas uplynulého leta, mali urobiť krok vpred a skutočne súperiť v Lige Majstrov, podobne ako to robili roky predtým," povedal Larsson dôrazne v rozhovore pre C More.

Švéd uznal, že od Barcelony očakával viac a že s kvalitou, ktorú má mužstvo v tejto sezóne, dúfal, že sa v Lige Majstrov dostane oveľa ďalej: "Je to obrovské sklamanie, ktoré len tak ľahko nezmizne. Ak ste v klube ako Barcelona, očakávate, že sa dostanete zo skupinovej fázy a zároveň pôjdete naplno a vyhráte," uviedol.

Larsson si však užil svoje v Barcelone aj ako asistent trénera Ronalda Koemana. Katalánci mali vtedy v tíme Messiho a vyhrali Copa del Rey. Ale bez Messiho sa tímu Ronalda Koemana nedarilo a Holanďan nakoniec musel odísť z klubu. Podobne Larsson, ktorý bol členom jeho trénerského štábu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

7 komentáre
2022-10-28 09:45:29
Má pravdu. I když částečně samozřejmě takhle mluví protože oni s Koemanem ty posily neměli.
2022-10-28 10:52:45
Je to pravda, získať posily za 150milionov + ďalšie Nemehla zadarmo a nakoniec zistíme že 3 body sme získali len s Plzňou ktorá ma celkovú hodnotu ako u nás najmenej zarábajúci hrac je celkom smutne :) hlavne treba držať este busquetsa ďalších 6 rokov v základe. A keď kúpiť hráča za 60 mega tak treba ho postaviť na inú stranu ako hra