Pablo Torre sa včera prvýkrát objavil v základnej zostave FC Barcelona a dobrý výkon okorenil streleným gólom. Po zápase poskytol rozhovor pre klubové médiá.

"Som veľmi šťastný. Hrať v Lige Majstrov je sen a dnes som mal možnosť vypočuť si jej hymnu. Som spokojný s výsledkom a s tým, že som tímu pomohol gólom. Všimol som si, že sa uvoľnil priestor a pri kvalite hráčov ako Raphinha, ktorí vás zbadajú v zlomku sekundy, dostala sa ku mne lopta, podarilo sa mi ju spracovať, aby som strelil gól. Venujem ho rodine, kamarátom a všetkým, ktorí ma podporujú," povedal Torre.

19-ročný záložník nemal v tejto sezóne veľa možností na hru a do včerajšieho zápasu strávil na ihrisku len 30 minút: "Koniec koncov, dostať v Barcelone minúty je veľmi náročné, ale obdivujem svojich spoluhráčov, všetkých ich sledujem, sú to elitní hráči a od každého sa snažím naučiť niečo dobré," uviedol.

Torre včera podal dobrý výkon a navyše strelil gól. To mu môže pomôcť v tom, aby si získal ďalšie minúty od Xaviho a to najmä v období, keď sa zranil Franck Kessíe, ktorý vypadne z hry na niekoľko týždňov. Drobné problémy v koncovke zápasu mal aj odchovanec Racingu Santander, ale nie je to nič vážne: "Vedel som, že sú to lýtka. Také veci sa vo futbale stávajú, všetko je v poriadku," uviedol. Xavi k téme dodal, že v prípade Torreho sa jednalo len o kŕče.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-11-02 15:11:58
Jde vidět, že mu chybí zápasová praxe ale ja bych mu určitě dával více šanci.