Novinári tvrdia, že Sergio Ramos má zlé vzťahy s Leom Messim v Paris Saint-Germain. Legendárny obranca však tieto tvrdenia médií zmietol zo stola.

Obaja boli kedysi veľkými rivalmi, keď Ramos hrával v drese Los Blancos a Leo Messi v drese Blaugranas. Zadák sa však vysmial novinárom, ktorí tvrdia, že s Messim má zlé vzťahy v šatni PSG.

"Myslím si, že je to niečo, na čo je zvedavý každý. Ale nakoniec sme hráči, ktorí majú rovnaký cieľ, a to vyhrávať s Paris Saint-Germain a prispieť k tomu, aby bol tím skvelý," uviedol Ramos.

"Môj vzťah s Messim je excelentný. Medzi hráčmi panuje obrovský rešpekt a zdravý stav mysle. Samozrejme, že je lepšie mať Messiho za spoluhráča. Kedykoľvek dostanete na výber, či chcete mať Messiho s vami alebo proti vám, odpoveď je rýchla a úprimná," uviedol.

"Leo pokračuje vo výkonoch na najvyššej úrovni. Musíme zdôrazniť, že hráči by nemali byť hodnotení na základe veku, ale podľa výkonnosti. Messi je stále jedným z najrozhodujúcejších hráčov na svete a jedným z najlepších, je privilégium mať ho v tíme," pokračoval. "Je oveľa horšie, ak hrá proti vám, trpel som proti nemu dlhé roky," dodal.

"Neviem o Majstrovstvách sveta, ale vidím, že je koncentrovaný podobne ako minulý rok. Šampionát má možno niekde v hlave, ale sústredí sa na to, aby sa mu darilo na ihrisku," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

4 komentáre
2022-11-03 10:02:04
Myslim si, ze Ramos vzdy brani svoje muzstvo a spoluhracov, a to uplne fanaticky a obcas aj spinavo. Je to proste sucast jeho mentality. A zda sa mi, ze si s Leom odpustili, a vsetko zle nechali za sebou. Nebudem klamat, tesi ma to. Kvoli Leovi, samozrejme. Aby sa mu darilo a bol co najviac v pohode. Hlavne teraz, pred MS.
2022-11-03 10:49:42
ramos je zakerny, prepnuty zmrd.