Ľavý bek Blaugranas poskytol rozhovor po výhre nad Almeríou.

Nezdá sa ti, že ste mohli vyhrať aj vyšším rozdielom?

"Áno, mali sme veľmi šancí, najmä v prvom polčase, ale strelili sme 2 góly. Som šťastný z troch bodov. Pred nami je ešte zápas v Pamplone, ktorý bude ťažký. Je to posledný zápas pred šampionátom. Pokúsime sa ho vyhrať, aby sme sa udržali v boji o ligový titul. Mám veľkú radosť z hráčov, trénera aj fanúšikov."

Dôležité víťazstvá nad Valenciou a Almeríou, aby ste bojovali o vedúcu priečku...

"Súhlasím. Keď nehrám, snažím sa podporovať spoluhráčov. Som veľmi šťastný. Keď nastúpim na ihrisko, chcem zo seba dávať všetko. Máme veľmi dobrú partiu hráčov a konečné rozhodnutie o tom, kto bude hrať, patrí trénerovi."

Ako vnímaš Piquého ukončenie kariéry?

"Je to zvláštny pocit a smutný moment pre spoluhráčov z tímu a fanúšikov. Škoda, že odchádza, pretože pre klub urobil tak veľa. Poznám ho veľmi dobre a je veľmi sentimentálny k ľuďom, ktorých pozná. Čakal som, že bude plakať. Tí z nás, ktorí s ním boli najdlhšie, vedeli o tom, ale nie o momente, ktorý má nadísť. Piqué dal veľa Barcelone a Barcelona dala veľa Piquému. Bude nám chýbať a v tejto sezóne sa pokúsime získať tituly, aby sme mu ich mohli venovať. Či by som chcel aj ja takúto rozlúčku? Dúfam, že v deň, kedy príde rad na mňa, a dúfam, že to bude čo najneskôr, to bude rovnaké."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
jirkam Premium
2022-11-06 12:32:00
Už včera bylo pozdě, na,2.straně,2 legendy najednou by bylo bomblasticke